ПРОДУКТИ ЗА АКТИВНО GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Автомобилен GPS/GSM/GPRS тракер серия ЕАТ 100

Предназначен за масовия пазар в ниския ценови сегмент.GPS Модул ELT-3

ELT-3 се използва в GPS системи за активно (on-line) проследяване и анализ.GPS Модул ELT-4S

Позволява пълен отдалечен достъп до модула за смяна на текущите настройки или на програмното осигуравяне при нужда.GPS Модул ELT-5 CAN

Вграден CAN интерфейс, декодиращ съобщенията от бордовия компютър на всичи съвременни камиони, произведени след 2006г.RFID-100

Контрол на достъпRFID-110

Контрол на достъпGPS Модул EАТ-12

Серията автомобилни тракери ЕАТ-12 е базирана на обичайното GPS локализиране и GSM/GPRS комуникация, но представя принципно нов тип тракер, който e предназначен за масовия оптребители не изисква никакви специални познания или умения за монтаж и използване.Капацитивен сензор за ниво на горивото
Серия ETC

ЕТC се използват за точно измерване на нивото на течно гориво в резервоарите на превозното средство и при фиксирани резервоари.GPS Модул EPT-200

Устройство e подходящо за проследяване на деца, възрастни хора, както и на кучета или други домашни животни.GPS Модул EBT-28

EBT-28– този клас предаватели са подходящи за птици с тегло 0.7-1.4 кг.GPS Модул EBT-45

EBT-45– този клас предаватели са подходящи за птици с тегло 1.4-2.2кг.GPS Модул EBT-90

EBT-90 – този клас предаватели са подходящи за птици с тегло над 4 кг.GPS Модул от серията ЕМТ

Модулите – нашийници от серията ЕМТ са предназначени за локализиране и проследяване на малки, средни и едри диви бозайници.GSM разговорно устройство за асансьори GLP-01

Комуникаторът е GSM устройство, предназначено за осъществяване на гласова връзка между пътниците в асансьора и дежурния асансьорен техник в случаите на повреда.

Автомобилен GPS/GSM/GPRS тракер серия ЕАТ-12

Серията автомобилни тракери ЕАТ-12 е базирана на обичайното GPS локализиране и GSM/GPRS комуникация, но представя принципно нов тип тракер, който e предназначен за масовия оптребител и не изисква никакви специални познания или умения за монтаж и използване. Тракерът се включва в гнездата на запалката за цигари, която при повечето автомобили е под напрежение само при работещ двигател. Поради това, режима на работа на тракера е оптимизиран за дълготрайна работа при захранване само от вградената в него акумулаторна батерия.

При неподвижен автомобил, тракерът изпълнява функцията на аларма с безплатно дистанционно уведомяване на мобилен телефон. Вграденият високочувствителен 3G сензор за движение реагира на разклащане или промяна на положението на автомобила и при регистриранена такова с времетраене над 3 секунди (отваряне на врата, разклащане или опит за демонтаж на части от автомобила) активира алармата. За разлика от обичайните автомобилни аларми, тракерът не вдига шум, а незабавно набира номера на мобилния телефон на собственика. След третото позвъняване, ако линията все още не е отворена от собственика, тракерът разпада връзката. Алармата не се изключва. Ако собственика или друго лице с негово разрешение влиза в колата, позвъняването просто се игнорира. Ако алармата е действителна и собственикът не е наблизо или не може да реагира, той може да отвори линията. Ако автомобилът продължава да се разклаща или се движи, в слушалката на мобилния телефон на собственика ще се чува тонален сигнал. При отворена линия, собственикът може с набиране на комбинация от бутони да зададе съответната команда, както следва:

  • “1” +”#” – Когато автомобилът спре, тракерът ще изпрати SMS съобщение с местоположението си. SMS съобщението съдържа линк към Google Maps, който може да се отвори с браузъра на мобилния телефон и директно на екрана да се изобрази карта с местоположението на автомобила.
  • “2” +”#” – При движение, тракерът предава непрекъснато местоположението през GPRS към сървър за он-лайн наблюдение.
  • “3” + “#” – При движение, данните за местоположението се записват в паметта и при спиране се предават по GPRS към FTP-сървър във вид на .kml файл за директно визуализиране на компютър с помощта на безплатната програма Google Earth.


Тракерът реагира на входящо позвъняване, като отваря линията и изпълнява команда “0” +”#”, която изпраща незабавно SMS с текущата локация. Ако не може да се осъществи връзка, командата може да бъде изпратена като SMS съобщение с текст “LOCATE”.
При движение, тракерът реагира на входящо позвъняване и изпълнява командите описани, по-горе.
След спиране, тракерът остава активен в рамките на 4 часа и реагира на входящи позвънявания и SMS съобщения, след което преминава в енергоспестяващ режим.
В този режим тракерът не реагира на позвъняване, но проверява за входящи SMS съобщения през един час.ЕАТ12 излиза от този режим със SMS команда или при движение.
Това позволява той да изпълнява функцията на аларма дълго време, като зарежда батерията си само при движение.При разреждане на вградената акумулаторна батерия под 40%, тракерът изпраща алармен SMS съобщение и се самоизключва.Тракерът ще се включи отново веднага след подаване на напрежение към запалката.

Технически характеристики

• GPS Приемник с вградена антена LS20037 (Media Tek GPS MT3329).
• Четирибандов GSM Модул GL865-QUAD с вградена антена и чип SIM карта на Глобул.
• Цифров акселерометър с чувствителност 15mg.
• Индикатор за състоянието на устройството с два светодиода.
• Литий-полимерна акумулаторна батерия 3.8V/500mAh.
• Захранващо напрежение 12/24Vили 6...36VDC/0,2Amax.
• Време на работа с едно зареждане на акумулаторната батерия: 1 седмица.
• Време за зареждане на батерията: 2 часа.
• Температурен диапазон: -40...+85 °С.
• Физически характеристики: размери: WxDxH (mm) - тегло: 70 g.